Etelä-Suomen ilmapuolustusseminaari

Liity seminaariin suoratoistona tästä!

Ilmatorjuntayhdistys järjestää Etelä-Suomen Ilmapuolustusseminaarin syyskuussa!


Etelä-Suomen Ilmapuolustusseminaari järjestetään lauantaina 24.9.2022 klo 10.00–16.30 Merivoimien esikunnassa, Turussa. Seminaarin kantava teema on Laivue 2020: hanke ja suorituskyvyn rakentaminen, rakentuvat osajärjestelmien suorituskyvyt (air, land, surface, subsurface), niiden vaikuttavuus ilmapuolustuksen kokonaiskyvykkyyteen sekä suorituskyvyn käyttö kansainvälisessä toimintaympäristössä - unohtamatta yhteistoimintaa muiden suorituskykyjen kanssa. 

Seminaarin alustajina:

  • Puolustusvoimat
  • SAAB 
  • Combitech
  • Lockheed Martin
  • Insta


Seminaarin tarkemmasta ohjelmasta ja toteutuksesta tiedotetaan yhdistyksen eri kanavilla valmistelujen edetessä. Seminaariin voi ilmoittautua jo nyt sähköpostitse osoitteeseen ilmatorjuntayhdistys@gmail.com. Ilmoittautuminen on mahdollista myös osallistumalla MPK:n kurssille osoitteessa https://koulutuskalenteri.mpk. fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/157744.

Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 9.9.2022.


Seminaarin hinta on 20 € sisältäen lounaan. Seminaarin toteutustapaa varaudutaan muuttamaan tarpeen mukaan. Seminaari tullaan välittämään verkossa aiempien käytäntöjen mukaisesti. Verkosta seurattuna seminaari on ilmainen.


Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen seminaariin Merivoimien esikuntaan Turkuun!