Tule mukaan toimintaan - liity jäseneksi!

Ilmatorjuntayhdistyksen jäsenenä pääset mukaan hyvähenkiseen aselajiyhdistyksen toimintaan. Alueelliset killat ja osastot järjestävät eri puolilla Suomea tapahtumia ja toimintaa viikoittain: retkiä, seminaareja, maanpuolustustaitojen kehittämistä ja perinnetoimintaa. Toimintaa on kaikenikäisille: mukaan toimintaan voivat tulla kaikki ilmatorjunnasta ja ilmapuolustuksesta kiinnostuneet aina varusmiehestä vanhimpiin reserviläisiin.

Mitä saat jäsenenä?

Ilmatorjuntayhdistyksen jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Ilmatorjunta-lehden. Lehdessä on muun muassa ajankohtaista tietoa aselajin koulutuksesta Puolustusvoimissa, uusista järjestelmistä sekä tietoa aselajin historiasta. Lisäksi yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan paikallisosastojen ja kiltojen aktiiviseen toimintaan!

Miten liittyä jäseneksi?

Ilmatorjuntayhdistykseen kuuluu varsinaisia jäseniä, kannattajajäseniä sekä kunniajäseniä.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti yhdistyksen jäseneksi voi liittyä: ”ilmatorjunta-aselajissa palveleva tai palvellut taikka muuta ilmatorjuntakoulutusta saanut henkilö. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö ja säätiö, joka suorittaa vuosikokouksen määräämän vuosittaisen kannattajajäsenmaksun.”

Jäsenmaksut vuodelle 2018:

  • Varsinainen jäsen 34 € (ainaisjäsen 540 €)
    • Alle 24-vuotiailta varsinaisilta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua
  • Yhteisöjäsen (maanpuolustusyhteisöt) 34 €
  • Yhteisöjäsen (muut yhteisöt ja yritykset) 340 €
  • Kannattajajäsen 34 €.

Liity jäseneksi täällä. Pääset välittömästi mukaan toimintaan, joka tähtää aina korkealle!