Pirkanmaan Ilmatorjuntakilta ry

logo.jpg

Pirkanmaan Ilmatorjuntakilta ry on Pirkanmaan alueella toimiva Ilmatorjuntayhdistyksen alueellinen toimija. Kilta on aloittanut toimintansa ITY:n alueellisena toimijana vuoden 2013 alusta, kun osaston tehtäviä hoitaneen Pirkanmaan ilmatorjuntaupseerien toiminta lakkautettiin ja toiminnot siirrettiin killan johtoon. Kilta ylläpitää ja jatkaa 30.5.1977 perustetun Tampereen Seudun Ilmatorjuntaupseerien ja 28.2.1996 Pirkanmaan Ilmatorjuntaupseereiksi muuttuneen yhdistyksen perinteitä.

Pirkanmaan Ilmatorjuntakilta on perustettu vuonna 1965. Toiminnassaan kilta toteuttaa ITY:n tavoitteita sekä vaalii Kangasalan Vatialassa sijainneen Tampereen Ilmatorjuntapatteriston perinteitä. Killan tärkeimpinä toimintamuotoina ovat vuosittaiset käynnit Lohtajalla ja ilmatorjuntakohteissa, Pirkanmaan ilmatorjunnan perinteiden vaaliminen sekä jäsenistölleen järjestämät yhteiset tilaisuudet. Killan ja ilmatorjuntaupseerien yhteistyö on ollut toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa kiinteää vuodesta 1984 alkaen.

Killan puheenjohtajana toimii Ilkka Tuomisto. Johtokunnassa on varsinaisia jäseniä 6 sekä useita toimikuntia, joihin on kutsuttu jäsenistöstä asiantuntijoita valmistelutehtäviin.

Katso tulevat tapahtumat täältä!

Ota yhteyttä kiltaan täältä!

Kilta tiedottaa tapahtumistaan myös sähköpostitse. Ilmoittaudu postituslistalle!


Muuta

Ilmatorjunnan muistomerkit Pirkanmaalla